Македонија 18. јуни 2020. / 12:20

(ВИДЕО) Боки 13 направи потрес: Парите од рекетот барајте ги кај Вице Заев и Зоран Заев

(ВИДЕО) Боки 13 направи потрес: Парите од рекетот барајте ги кај Вице Заев и Зоран Заев

Парите од ,,РЕКЕТ” барајте ги кај Зоран Заев и Вице Заев, рече осудениот Бојан Јовановски денес во судот.

Донесовте политичка пресуда. Парите од рекетот барајте ги кај Зоран и Вице Заеви, не кај Бојан Јовановски, рече Боки 13.

Кога Боки 13 изјави парите да ги бараат кај Зоран Заев и Вице Заев  судијата побара од полицајците да го отсранат, односно Боки 13 да биде изнесен од судот.