Македонија 15. јануари 2021. / 12:23

(ВИДЕО) БЕЗ РАКАВИЦИ, СО ЕКСКЛУЗИВНИ ИНФОРМАЦИИ: Виктор Грозданов за медиумите и новинарите!

(ВИДЕО) БЕЗ РАКАВИЦИ, СО ЕКСКЛУЗИВНИ ИНФОРМАЦИИ: Виктор Грозданов за медиумите и новинарите!

Гостин во утринското издание на поткастот „Утро со Златев“ на Радио Лидер ФМ 107,4, беше медиумскиот експерт Виктор Грозданов.

Грозданов отворено говореше за медиумските прилики во Македонија со многу пикантерии за нашите новинари и медиуми!

Погледнете: