Македонија 16. декември 2020. / 13:08

(ВИДЕО) Ангелов со осуда за Николов и Костадинов, доколку е точно

(ВИДЕО) Ангелов со осуда за Николов и Костадинов, доколку е точно

Денеска на утринскиот подкаст „Утро со Златев“ гостуваше Стојанче Ангелов и на ова интервју беа изнесени некои информации кои не ѝ се познати на јавноста.

Генералот Стојанче Ангелов на денешното гостување дојде во улога на в.д. директор на Центарот за управување со кризи и со него иако првенствено се разговараше за пандемијата Ковид-19, сепак беа изнесени и други информации.

Ангелов зборуваше околу прекршените мерки за време на прославата на изборите во Штип, а тоа може да го погледнете на видеото во продолжение.