Македонија 08. ноември 2019. / 10:27

Таравари: Со автомобилот на братот на заменик директорот на финансиска полиција се распродаваат наркотици низ Тетово

Таравари: Со автомобилот на братот на заменик директорот на финансиска полиција се распродаваат наркотици низ Тетово

Новиот заменик директор на финансиска полиција, по професија е борач, а пред неколку месеци со колата на неговиот брат, кој е инспектор во МВР Тетово, се распродаваа наркотици во Тетово, и нормално случајот немаше разрешница, пишува на социјалните мрежи градоначалникот на Гостивар, Арбен Таравари.