тетово

Пронајдени се 96 резултати на тема „тетово“
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Во Тетово вчера на мафијашки начин се пукаше во најпрометната улица, Спасовски да поднесе одговорност

Животот и безбедноста на граѓаните се сериозно загрозени од криминогени структури кои се чувствуваат слободни и охрабрени да тероризираат...