Македонија 14. октомври 2020. / 21:13

СРЕД КОВИД КРИЗА: Сопругата на Филипче си купила нов луксузен Мерцедес!

СРЕД КОВИД КРИЗА: Сопругата на Филипче си купила нов луксузен Мерцедес!

Ана Филипче, брачната другарка на министерот за здравство Венко Филипче деновиве се подновила со нов луксузен Мерцедес – дознава Лидер.

Како што дознаваме, сред Ковид-кризата, Филипче си купила Мерцедес GLA кој чини педесетина илјади евра.

Автомобилот е пријавен и во анкетниот лист на Филипче, купен годинава.