Македонија 14. март 2021. / 21:25

Лефков до Филипче: “Стегај” тужба на секој што ќе заболи од Ковид

Лефков до Филипче: “Стегај” тужба на секој што ќе заболи од Ковид

Венко Филипче ќе ме тужел! Не само мене министер, “стегај” тужба на секој шо ќе заболи од Ковид, порачува пратеникот Миле Лефков.

„Туку еве ти убрзано видео и види си ги коментарите на твојот пост на ФБ. За рандом коментар паузирај го видеото“ – истакна тој!