Македонија 08. декември 2019. / 09:34

Премиерот Заев ќе пушти во употреба нова градинка во струмичко Муртино

Премиерот Заев ќе пушти во употреба нова градинка во струмичко Муртино
Премиерот Зоран Заев и министерката за труд и социјална работа Мила Царовска денеска ќе присуствуваат на пуштање во употреба на нова градинка во Муртино, Струмица.
По разгледувањето на просториите на новата градина, предвидени се изјави за медиумите од премиерот Заев, министерката Царовска и градоначалникот на Општина Струмица Коста Јаневски.