градинка

Пронајдени се 15 резултати на тема „градинка“
Хроника

Воспитувачката и двете негувателки од „Буба мара“ кои го плашеа детето дека ќе го затворат во шкаф добија парична казна

Воспитувачка и две негувателки од градинката „Буба мара“ во Ново Лисиче, кои минатиот месец беа обвинети од страна на мајка дека нејзиното...
Скопје

МТСП изврши надзор во градинката во Лисиче каде негувателката ги затворала децата во шкафче, да ги јадат бубачките

Министерството за труд и социјална политика го заврши вонредниот инспекциски надзор во градинката „Буба Мара“ во Ново Лисиче, направен...
Скопје

Дете од Скопје се соочува со коксаки вирус, мајката ја известила градинката, но нема пријава во Центарот за јавно здравје

Дете од скопска градинка пред неколку денови заболело од коксаки. Ваква информација преку СМС порака испратила мајка до раководителката...