Македонија 11. декември 2019. / 21:29

Поради технички проблеми вториот дел од истражувањето за криминалот вреден 200 милиони евра во централата ТЕ-ТО ќе го објавиме утре

Поради технички проблеми вториот дел од истражувањето за криминалот вреден 200 милиони евра во централата ТЕ-ТО ќе го објавиме утре

„Економски Лидер“ се извинува до нашите читатели што вториот дел од истражувањето за криминалот вреден 200 милиони евра во централата ТЕ-ТО нема да го објави денес поради техничките проблеми со сајтот.

Добрата вест е што вториот дел од скандалот со ТЕ-ТО ќе го објавиме утре. За тие што не го прочитале првиот дел од скандалот со централата ТЕ-ТО каде се замешани вице-премиерот за економски прашања Кочо Анѓушев и премиерот Зоран Заев, текстот можат да го прочитат ТУКА.