Македонија 10. март 2021. / 11:50

Николоски за скандалот на Заев за вакцините: Алчноста во Македонија чини илјадници човечки животи!

Николоски за скандалот на Заев за вакцините: Алчноста во Македонија чини илјадници човечки животи!

Александар Николоски, на својот фејсбук профил се огласи за скандалот поврзан со премиерот Зоран Заев околу кинески вакцини.

Италијанскиот весник Ла Верида открива дека Заев бил првично одбиен од Пекинг поради тоа што одел преку фирма посредник која била фантом компанија со нестабилни темели во Хонг Конг.

-Нема вакцини затоа што Заев договорал ПРОВИЗИИ! ОГРОМЕН скандал за тоа како Заев сакал да земе провизија од набавката на вакцини. Алчноста во Македонија чини илјадници човечки животи! ОСТАВКИ веднаш!, вели Николоски.

Нема вакцини затоа што Заев договорал ПРОВИЗИИ! ОГРОМЕН скандал за тоа како Заев сакал да земе провизија од набавката на вакцини. Алчноста во Македонија чини илјадници човечки животи! ОСТАВКИ веднаш!

Posted by Aleksandar Nikoloski on Wednesday, March 10, 2021