Македонија 22. февруари 2021. / 14:26

Мицкоски: Заев, кога ти си разочаран Македонија глава ја боли..давај си оставка

Мицкоски: Заев, кога ти си разочаран Македонија глава ја боли..давај си оставка

Заев, доста беше, кога ти си разочаран Македонија глава ја боли… давај си оставка, не се резили дополнително!, напиша лидерот на ВМРО ДПМНЕ, на социјалните мрежи.

Заев, доста беше, кога ти си разочаран Македонија глава ја боли… давај си оставка, не се резили дополнително!

Posted by Hristijan Mickoski on Monday, February 22, 2021