Македонија 02. март 2020. / 18:52

Интервју со Зоран Ивановски од ИНТЕГРА – за изборите и за енергетика

Интервју со Зоран Ивановски од ИНТЕГРА – за изборите и за енергетика

Во интервју за ,,Лидер” зборуваше Зоран Ивановски од Интегра, каде главни теми беа претстојните парламентарни избори и енергетиката во Македонија.