Македонија 22. октомври 2019. / 15:18

Интервју со Иван Стоилковиќ: На 12 април оваа влада ќе замине на буништето на историјата!

Интервју со Иван Стоилковиќ: На 12 април оваа влада ќе замине на буништето на историјата!

Во неделното интервју на „Лидер“ гостин е претседателот на Демократската Партија на Србите во Македонија, Иван Стоилковиќ.

Со Стоилковиќ разговаравме околу предвремените избори и коалицијата „За обнова на Македонија“, но и за ситуацијата на Србите во Македонија.