Македонија 02. јануари 2021. / 16:54

Има разлика: Мицкоски пеш на Петлец, Заев и Филипче со мотори од 30 илјади евра

Има разлика: Мицкоски пеш на Петлец, Заев и Филипче со мотори од 30 илјади евра

Премиерот и лидер на владејачката партија СДСМ на Беласица, лидерот на опозицијата и претседател на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на Петлец, Малешевските Планини.

2/Јануари/2021, сабота, претпладневно искачување на Петлец, Малешевски Планини.
Во 1906 година на ова место згаснува…

Posted by Hristijan Mickoski on Saturday, 2 January 2021

 

Речиси во исто време министерот за здравство Венко Филипче и претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски објавија фотографии на Фејсбук од денешните активности.

Филипче во друштво на премиерот на Беласица со квадрицикли демонстрирајќи богатство и моќ и Мицкоски пеш на Малешевски да му се поклони на Даме Груев.