Мицкоски

Пронајдени се 19 резултати на тема „Мицкоски“
Македонија

Мицкоски: Референдумот е претешка задача за Владата: Како е сочуван идентитетот кога институционалниот идентитет се губи?

ВМРО-ДПМНЕ ќе се изјасни во однос на тоа како ќе ја води референдумската кампања тогаш кога ќе завршат консултациите што ги најавивме...
Македонија

Божиновски: Рејтингот на ВМРО-ДПМНЕ докажува дека Мицкоски ја консолидираше партијата, и тој ќе продолжи да расте

Во отвореното студио на Алфа телевизија своите ставови за актуелните рејтинзи кои ги објави МЦМС каде се покажува раст на рејтингот...