Македонија 13. јуни 2018. / 22:10

Илјадници луѓе протестираа пред собранието против промена на името

Илјадници луѓе протестираа пред собранието против промена на името

Илјадници луѓе пред собранието протестираат против промена на името, и го изразуваат своето незадоволство од Договорот со Грција за промена на името во Република Северна Македонија кој го потпиша премиерот Зоран Заев.