промена на име

Пронајдени се 103 резултати на тема „промена на име“
Македонија

Еврорпатеникот Ван Бален: Промената на името е од витално значење, верувам дека граѓаните ќе кажат “ДА”

Претстојниот референдум е од витално значење за вашата земја. Се надевам дека ќе биде исполнет цензусот, дека доволен број луѓе ќе излезат...