Македонија 06. јули 2020. / 23:37

Героски: Втор и последен дуел меѓу Заев и Мицкоски, не можам да поверувам дека телевизиите не сакаат лидерски дуел!

Героски: Втор и последен дуел меѓу Заев и Мицкоски, не можам да поверувам дека телевизиите не сакаат лидерски дуел!

Втор и последен дуел меѓу Заев и Мицкоски. Не можам да поверувам дека Сител, Канал 5 и Телма не сакаат лидерски дуел. Објаснување?, напиша на Фејсбук, новинарот Бранко Героски.