Македонија 13. јули 2019. / 10:42

Ел Чека до Заев: Кога ќе му се јавиш на Трамп да ме апсат, осигурај се дека е тој

Ел Чека до Заев: Кога ќе му се јавиш на Трамп да ме апсат, осигурај се дека е тој

Слушнав дека Зоран Заев ќе побара од САД да ме апсат бидејќи им ги вадам на виделина нивните нивните злосторства и криминали кои ги имаат направено овие главните во државата кои се од глава до пета криминализирани. Зајче, кога ќе му се јавиш на Трамп осигурај се дека ќе биде тој, да не испадне после да ти кренат слусалка оние руските комичари.

Вака гласеше пораката на Шеќерим Ахмети – Ел Чека напишана на Фејсбук, откако премиерот Зоран Заев во интервјуто на ТВ Клан Македонија рече дека ќе побара негово апсење.

Заев се правдаше дека неговите прислушувани разговори не се слични на оние кои ги објавува Ел Чека за раководството на ДУИ, пишува ИНА.