Македонија 10. февруари 2021. / 11:11

Димовски: Помислив дека ќе се пофалат дека вработиле 40.000 граѓани, а тие само гледаат колку ажурирани членови имаат

Димовски: Помислив дека ќе се пофалат дека вработиле 40.000 граѓани, а тие само гледаат колку ажурирани членови имаат

Љупчо Николовски се „пофали“ дека 40.000 членови од СДСМ го ажурирале членството во СДСМ. На оваа тема Фејсбу статус напиша Димитар Димовски од ВМРО-ДПМНЕ од Берово.

Неговиот фејсбук статус ви го пренесуваме во целост.

– Јас пак помислив дека ќе се пофалат дека се вработени нови 40.000 граѓани на Република Македонија. Или, дека се вакцинирани 40.000 луѓе против ковид. Ама, всушност, на нив народот не им е пред очи, не го гледаат. Си ги гледаат само сопствените интереси.
Добро утро, напиша Димовски на Фејсбук.

Јас пак помислив дека ќе се пофалат дека се вработени нови 40.000 граѓани на Република Македонија. Или, дека се…

Posted by Dimitar Dimovski on Tuesday, February 9, 2021