Македонија 17. август 2020. / 11:33

Бил помилуван – Груевски нема да одговара за „Насилство во општина Центар“

Бил помилуван – Груевски нема да одговара за „Насилство во општина Центар“

Поранешниот премиер, Никола Груевски, нема да одговара во случајот „Насилства во општина Центар“.

Адвокатот назначен по службена должност , Петар Тимовски, на денешното рочиште достави поднесок до судот дека Груевски е помилуван и оти не може да одговара во овој случај.