Насилство

Пронајдени се 18 резултати на тема „Насилство“
Скопје

Насилство во основно училиште во Скопје: Деца на високи функционери малтретираат соученици – раководството не презема ништо

Деца од скопското основно училиште „Димитар Миладинов” ги малтретираат своите соученици, а раководството на училиштето не презема...