Магазин 14. March 2019. / 13:28

(ВИДЕО) Хит на Интернет: Човек од штипско не се делел од тегла полна со 40 илјади евра

(ВИДЕО) Хит на Интернет: Човек од штипско не се делел од тегла полна со 40 илјади евра

Жител на штипско Крупиште завршил во болница со 40.000 евра во тегла, а од парите не сакал да се оддели во никој случај, ни по цена на живот.

Овој случај беше доста актуелен кога се случи во 2014 година, но поради необичноста, сеуште се споделува по социјалните мрежи.

Погледнете: