Хроника 08. ноември 2019. / 09:46

Земјотрес ги стресе Прилеп, Битола и Ресен

Земјотрес ги стресе Прилеп, Битола и Ресен

Неколку земјотреси биле почуствувани утрово во Македонија, во Прилеп, Битола и Ресен.

Земјотрес со епицентар во Албанија, а јачината била 3 и 2,2 степени според Рихтер.