Хроника 21. мај 2019. / 16:29

Пронајдена малолетничката која исчезна од Штип

Пронајдена малолетничката која исчезна од Штип

Вчера, по преземени мерки на полициски службеници од СВР Штип била пронајдена малолетничка која на 18 месецов била пријавена за исчезната.

Имено 14 – годишна малолетничка, била пријавена за исчезната од страна на нејзината мајка, 31- годишната Е.Ј од Штип на 18.05.2019 година.