Хроника 03. ноември 2019. / 16:37

Пожар во соба од затворското одделение за малолетници во Охрид

Пожар во соба од затворското одделение за малолетници во Охрид

Во соба од затворското одделение за малолетници при казнено поправната установа „Затвор-Охрид“, вчера околу 10 часот, избувнал пожар кој предизвикал оштетување на дел од инвентарот.

Интервенирала против пожарна единица и пожарот е веднаш изгаснат, а увид извршила полициска екипа.

Нема информации за повредени од пожарот ниту пак колкава материјална штера предизвикал.