Хроника 10. март 2021. / 15:56

Гореше кров од зграда во близина на стадионот во Чаир

Гореше кров од зграда во близина на стадионот во Чаир

Пожар избувнал на кровна конструкција од зграда која се наоѓа во близина на стадионот во Чаир.

На терен се испратени четири противпожарни возила на Територијалната противпожарна единица на Град Скопје.

Оттаму за МИА изјавија дека пожарот е под контрола и оти нема опасност од проширување.