Хроника 20. јули 2019. / 15:04

Полицаец претепан во Велес

Полицаец претепан во Велес

Вчера вечерта, лице со нарушено ментално здравје нападлано полицаец во Велес.

На 19.07.2019 околу 21.30 часот, при асистенција на полициски службеници за спроведување на лицето С.Н.(27) од Велес, поради нарушено психичко здравје, на Нервното одделение во болницата во Велес, С.Н. физички нападнал полициски службеник.