Економија 11. ноември 2019. / 13:38

(ВИДЕО) Трифун Костовски за „Лидер“: Да не се лутиме на ЕУ – нудиме криминал и корупција!

(ВИДЕО) Трифун Костовски за „Лидер“: Да не се лутиме на ЕУ – нудиме криминал и корупција!

Во ексклузивно интервју за Економски лидер, со бизнисменот и екс градоначалник на Скопје Трифун  Костовски, зборуваме за проблемите во градот Скопје, загадувањето,но ги коментираме и актуелните економски политики . Жали што уште не се сменети азбесните водоводни цевки кои како што вели се смрт за граѓаните , сака да пие кафе со Шилегов затоа што има многу нешта да му каже.

Вели дека Скопје станува нехумано место за живеење, а за актуелните економски политики тврди дека ефектите се мали , а резултатите не се видливи.  Без визија ние сме брод без компас вели Костовски и затоа не треба да и се лутиме на ЕУ затоа што нудиме криминал и корупција.