корупција

Пронајдени се 23 резултати на тема „корупција“
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Граѓаните сметаат дека има високо ниво на корупција во судството, здравството, царината и обвинителството

Анкетите покажуваат дека СДСМ изврши масовна дисторзија на целиот општествено – политички систем во државата, велат од опозициската...
Македонија

Наум Стоилковски: Македонија е претворена во дувло на криминалот и корупцијата, а тоа доби потврда и од ГРЕКО

Македонија е претворена во дувло на криминалот и корупцијата, а тоа доби потврда и од ГРЕКО, групата на држави во борба против корупцијата...