Живот 08. мај 2018. / 13:51

Внимателно: Сообраќајот на овој патен правец се одвива само по една лента

Внимателно: Сообраќајот на овој патен правец се одвива само по една лента

Поради оштетување на мостот на автопатот А-1 Градско – Неготино кај Стоби на река Црна, десната лента се затвора за сообраќај, a сообраќајот ќе се одвива по левата коловозна лента. Поставена e соодветна сигнализација, информира АМСМ.

На патниот правец Р 1308 Макази – г.п. Маркова Нога поради свлечиште кај м.в. Долги Рид сообраќајот се одвива по една коловозна лента во должина од 150 метри. На самото место поставена е соодветна сообраќајна сигнализација.