Хроника 01. март 2021. / 19:34

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп – Градско

Нормализиран сообраќајот на патот Прилеп – Градско

ЈП „Македонија пат“ информира дека сообраќајот на патниот правец Прилеп – Градско кај местото Топлица е нормализиран за сите видови возила.

Сообраќајот беше во застој за сите возила, откако околу 16 часот тешко товарно возило се преврте кај  местото Топлица.