Живот 14. June 2018. / 14:35

Сообраќајот кај селото Истобање-Брана Калиманци ќе биде затворен за сообраќај

Сообраќајот кај селото Истобање-Брана Калиманци ќе биде затворен за сообраќај
31.10.2011., Koprivnica - Kontrolna tocka policajaca PU koprivnicko-krizevacke na drzavnoj cesti D2 izmedju sela Subotica Podravska i Rasinja zbog pljacke zlatarne u Ludbregu. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL

Денеска во период од 16 до 18 часот, времено ќе биде затворен за сообраќај во двата правци, делницата од магистралниот пат А-3 село Истобање – Брана Калиманци, соопшти Автомотосојузот на Македонија.

Сообраќајот ќе биде пренасочен преку Р1304 Виница – Берово и Р2345 Виница – с.Бигла.