Живот 16. мај 2018. / 10:56

Следува продолжен викенд со 4 споени денови за Македонците

Следува продолжен викенд со 4 споени денови за Македонците

Пред Македонците се многу неработни денови во кои ќе можат да уживаат, а она што најпрво следува е споен викенд од дури 4 дена.

Споен викенд ќе имаме и на 24 мај кога (четврток) кој е неработен ден за сите граѓани на Македонија, а денот потоа, 25. мај (петок) е Духовден, кој е неработен ден за граѓаните од православната вероисповед.