Живот 14. June 2018. / 22:32

Погледнете ги моменталните температури низ Македонија

Погледнете ги моменталните температури низ Македонија

Вечерва локално процесите проследени со интензивен пороен дожд, засилен ветер, електрични празнења и услови за појава на град

Слично време со чести врнежи и грмежи како и услови за локално невреме ќе продолжи и во текот на следните денови како и за време на викендот кој доаѓа додека температурите на воздухот ќе бележат тенденција на опаѓање.