Живот 16. април 2018. / 21:19

Невреме во дел од градовите низ Македонија: Ова се температурите

Невреме во дел од градовите низ Македонија: Ова се температурите

Ова се температурите доцна вечерва во Македонија. Некаде веќе има дожд, а циклонот доаѓа и кон Скопје.