Живот 12. август 2018. / 21:58

Колони возила кон Скопје – застој во сообраќајот кај Стража (ФОТО)

Колони возила кон Скопје – застој во сообраќајот кај Стража (ФОТО)

Колони возила предизвикаа вистински хаос пред Кичево кај Зајас и од Стража кон Скопје.

Граѓаните кои се враќаат од Охрид се револтирани од времето кое го поминуваат чекајки во своите автомобили, објави 24Инфо.