Македонија 26. јануари 2021. / 17:03

Укината забраната за тешки товарни возила на планинскиот премин Стража

Укината забраната за тешки товарни возила на планинскиот премин Стража

ЈП „Македонија пат“ информира дека е укината забраната за движење на тешки моторни возила на планинскиот премин Стража.

Како што соопштија од Диспечерскиот центар на Македонија Пат забраната е укината во 15.50 часот.