Живот 13. јуни 2018. / 15:20

Беснее невреме: Доаѓа накај Скопје, а еве каде е најкритично

Беснее невреме: Доаѓа накај Скопје, а еве каде е најкритично

Ова се моменталните температури низ градовите во Македонија.

Некаде веќе беснее невреме.