Живот

Скопјанец: Никогаш не беше вистински татко, се што ќе заработеше – ќе испиеше, ме срамеше секаде и во училиште и на улица

Таква е и судбината на скопјанецот Ивица, кој сега е возрасен и има свое семејство, но како што вели, детство од пеколот. Детство, на кое...