Живот 18. јануари 2020. / 21:57

(ВИДЕО) Жена со глава го нокаутира сопругот во кладилница

(ВИДЕО) Жена со глава го нокаутира сопругот во кладилница

Еден драматичен настан кој покажува како мажите трпат насилство, се случил во обложувалница, кога жена упаднала и го затекнала својот сопруг како зборува со друга жена, го ударила со глава и почнала брутално да го удира со боксови.

На снимката се гледа маж кој бил крвав од ударите, а овој настан можел да се заврши и кобно да не се вмешале присутните и го раздвоиле овој пар.

Погледнете го видеото од безбедносните камери: