Живот 12. март 2019. / 19:18

Сообраќајот се одвива отежнато: Снег на Стража

Сообраќајот се одвива отежнато: Снег на Стража

Вечерва падна снег на Стража, граѓани веќе постираат фотографии на Фејсбук, со цел да ги предупредат граѓаните кои патуваат. Сообраќајот се одвива отежнато. Иако имаше најави, снегот сигурно и овој пат ги изненди „Македонија пат“.

фото: Ѕид на сообраќајниот срам.