Занимливости 28. октомври 2018. / 20:56

Се отвори земјата: Турчинки мирно оделе по улица и пропаднале во огромна дупка (ВИДЕО)

Се отвори земјата: Турчинки мирно оделе по улица и пропаднале во огромна дупка (ВИДЕО)

Несекојдневна несреќа се случила во градот Дијарабакир во Турција, кога две жени пропаднале во дупка. Снимките покажуваат како дојде до овој инцидент.

Инаку двете Турчинки мирно шетале по улицата и разговарале, во еден момент застанале и пред нив се почнало да се руши, па пропаднале во дупка.

За среќа го преживеале падот со полесни повреди.