Занимливости 10. October 2018. / 10:00

Раперот Бизи напиша песна за лубрикантите купени со народни пари (ВИДЕО)

Раперот Бизи напиша песна за лубрикантите купени со народни пари (ВИДЕО)

Откако со народни пари, преку Владата се набавени лубриканти за потребите на ЛГБТ заедницата, раперот Бизи напиша песна.

Слушнете је песната: