Занимливости 06. август 2018. / 20:03

Ова се гледа ретко – Минувачите гледаа како змија јаде гулаб (ФОТО)

Ова се гледа ретко – Минувачите гледаа како змија јаде гулаб (ФОТО)

На улиците во Лондон забележана е една невообичаена сцена. Имено, граѓаните имале прилика да видат како змија јаде гулаб.

Фотографијата осамна на социјалните мрежи и веднаш привлече големо внимание.