Македонија 10. март 2021. / 12:01

(ВИДЕО) Филипче без капа и маска зборува на телефон за време на операција

(ВИДЕО) Филипче без капа и маска зборува на телефон за време на операција

Министерот за здравство, Венко Филипче во операциона сала додека трае операција, облечен во цивилна облека, без капа и маска, зборува на телефон.