несреќа

Пронајдени се 93 резултати на тема „несреќа“
Свет

Ужасна снимка од несреќа во Русија – возач со полна брзина се заби во споменик, кабината се разлета на парчиња

Затрашувачка снимка од загинувањето на возач на камион на југот од Сибир се појави во јавноста откако се покрена иницијатива за поместување...