Свет 15. август 2019. / 19:24

Еден маж е избоден со нож во Лондон пред зградата на Министерството за внатрешни работи

Еден маж е избоден со нож во Лондон пред зградата на Министерството за внатрешни работи

Еден маж е избоден со нож во Лондон непосредно пред зградата на Минисртерството за внатрешни работи , кое веднаш по нападот е затворено.

Полицијата соопшти дека нападот не е терортистички и дека во близина на меастото бил уапсен 29 годишен маж како можен осомничен за нанесување тешки телесни повреди.Полицијата добила повик околу 13 часот и моментално е блокиран приодот кон центарот на Лондон, каде се сместени владините згради.