Свет 18. јуни 2018. / 15:44

Драматична снимка на цунами од небо (ВИДЕО)

Драматична снимка на цунами од небо (ВИДЕО)

Неверојатен момент среде бура е сосема случајно снимен над Алските езера.

Снимателот Петар Мајер уловил редок феномен.

„Не може да планирате дека ќе снимите такво нешто. Баш ми се посреќи“, вели Мајер и додава дека појавата која ја снимил е како „цунами од небо“.